Ajándék ötletek

Minőség és természetesség

Ha unod már az a tömegtermékek tartósított, agyonszínezett és aromázott világát, akkor itt az ideje, hogy válts.

Nálunk csak adalékmentes csokoládékkal fogsz találkozni.  Természetes ízek, prémium alapanyagok. Adalékmentes csokiparadicsom.

Valódi alapanyagok

Gyümölcsös csokoládéinkat valódi gyümölcsökkel készítjük, hozzáadott cukor nélkül.

Kifejezetten magas mandulatartalmú marcipánnal dolgozunk. Kaliforniai mandulából készült marcipán mellett, intenzív ízű mediterrán típusú marcipánnal is dolgozunk.

Termőhely szelektált csokoládék

Csokoládéink többsége single-origin fajta azaz termőhely szelektált. A krémes, lágy Arriba tejcsokoládé mellett, megjelennek a Madagaszkár, Sao-Thome és Equador kakaóültetvényéről származó kakaóbabból készült csokoládék is.  Extra bitter mártócsokoládénk pedig kifejezetten karakteres kakakóízt hordoz, egy csipetnyi kávé és gesztenye ízprofillal.

Nem használunk olyan csokoládét, mely bármilyen tartósítószert vagy színezéket tartalmaz. A valódi csokoládé selymesen olvad a szánkban mert kizárólag kakaóvaj található benne. Száműztük a különböző olcsó, kakaóvajat helyettesítő növényi olajokat, beleértve a pálmaolajat is.

Marcipánunk magas mandulatartalmú, minőségi egyszeres Lübecki marcipán. Gyümölcspüráink pedig 100% gyümölcstartalmúak, mindenféle adalék és cukor nélkül. Nézd meg bonbonjainkat, trüffeljeinket.

Csokoládéink

Ajándék ötletek

Ami kézműves, az legyen minőségi és finom. Tegyük hozzá, azt a kis pluszt, amitől a választott ajándék még elegánsabb lesz.

Arany válogatás

5 db bonbon/ 45 g

Csinos aranyszínű, peremes díszdobozos bonbon, átlátszó tetővel és a dobozhoz illő szalaggal. Kandírozott citrommal vagy naranccsal is kérhető.
Mérete: 10 x 10 x 3 cm.

Artdeco válogatás

5 db bonbon/ 45 g

Aranydobozunk, elegáns artdeco mintás prégelt tetővel, melyre további céges palást kerülhet. Bonbon és kandírozott narancs is kerülhet bele.
Mérete: 10 x 10 x 3 cm.

Stickbox válogatás

5 db bonbon/ 45 g

Különleges fekete, peremes díszdoboz, átlátszó tetővel és elegáns bordó palásttal. Logózható. Érdeklődj a logózás aktuális átfutási idejéről.
Mérete: 5,5 x 25 x 3 cm.

Artdeco stick válogatás

5 db bonbon / csomag

Fekete fényes, peremes díszdoboz, artdeco mintás, arannyal prégelt tetővel. További logózott palást húzható rá.
Mérete: 5,5 x 25 x 3 cm.

Elegáns válogatás 10

10 db bonbon/ doboz

Elegáns, fekete lakozott díszdoboz, mely igény szerint tovább díszíthető szalaggal, viaszpecséttel. 20 db-os változatban is rendelhető.
Mérete: 6 x 23 x 3,5 cm

Artdeco válogatás

10 db bonbon/ doboz

10 db-os kézműves bonbon válogatás, csodaszép prégelt artdeco dobozban, melyre további céges szalag vagy palást kerülhet.
Mérete: 6 x 24 x 4 cm

Elegáns válogatás 20

20 db bonbon / doboz

Elegáns, fekete lakozott díszdoboz, mely igény szerint tovább díszíthető szalaggal, viaszpecséttel. 10 db-os változatban is rendelhető.
Mérete: 10,5 x 23 x 3,5 cm

Artdeco stick válogatás

130 g kandírozott/ doboz

Duplán mártott narancshéj vagy citromhéj. Elegáns, fekete lakozottsnack- dobozban, mely tovább díszíthető szalaggal, viaszpecséttel.
Mérete: 11,5 x 11,5 x 5,5 cm.

Party trüffel csomagok

2 db trüffel / doboz

Arany balotin dobozkák, szalaggal átkötve. Minden dobozban 2 db azonos trüffel található.
Mérete: 7 x 4 x 3 cm.

Webshop

Ha bővebb leírást szeretnél olvasni a DantoniChocolate bonbonjairól, trüffeljeiről és egyéb kézműves csokoládéiról, azok összetételéről, specifikációjáról és csomagolásáról akkor nézz be webáruházunkba. Megtalálod az itt bemutatott csomagok bővebb leírását, a csokoládék bővebb bemutatását. E mellett olvashatsz prémium nagy dobozos kiszereléseinkről, beleértve a vegyes nagy dobozos csokoládékat és a minőségi magyar borokkal választható fiókos dobozainkat.

Webshop

Az ajándékozás öröme

Adni mindig jó. Adj ajándékba egy ízt, egy falat édes érzést azoknak, akik számítanak.

Köszönetet mondani munkatársaidnak és üzleti ügyfeleidnek egy sikeresen lezárt projektért vagy egész éven át tartó kiemelkedő teljesítményért, együttműködésért. Mindazoknak, akik elhivatottak a céged sikerének, elismertségének folyamatos emelésére.

Mi kell a sikerhez?

Kiváló alapanyagokkal készült, egyedi kézműves bonbonok, elegáns dobozba csomagolva. Bármi is legyen az alkalom, DantoniChocolate kézműves bonbonjai értékeidet, kiválóságodat és köszöneteted közvetítik.