A csokoládé különleges keveréke ízeknek és érzéseknek. Formába öntve ezerféle arca létezik, mindig más és más, lágy és gyümölcsös, nemes és előkelő.
A fekete csokoládé karakteres íze éppolyan kellemes, mint a tejcsokoládé könnyed játékossága.
Készítése során, a mai napig kéz a kézben jár a kézműves tradíciók tisztelete és a folyamatos innováció.
Aki halott már Gombóc Artúrról, tudja jól, hogy a csokoládé számtalan fajtája szerethető, legyen az lapos csoki, kerek csoki, lyukas csoki, hosszúkás csoki…
Mit találsz nálunk?
Gyümölcsös és marcipános csokoládékrémes bonbonok, valamint alkoholos és alkohol mentes krémes trüffelek várnak Rád. Érdemes megkóstolni a duplán mártott kandírozott gyümölcsöket is.
Málnás bonbon
Málna és csokoládé, a tökéletes egyensúly. A málna összetéveszthetetlen édes savanykás íze különleges egységet alkot a krémes csokoládéval.
A tiszta málnapürét magas kakaótartalmú single-origin tejcsokoládéval keverjük össze és finom, ízes cuvee étcsokoládéval vonjuk be.
Díszítésként pedig liofilizált málnát használunk. A végeredmény magáért beszél.
almáspite bonbon
Fahéjas almáspite, a klasszikus íz ami házias köntösben a legfinomabb.
A bonbon almapürével és karamellával készül, fahéjjal fűszerezve. Szívet, lelket melengető ízvariáció, ami megédesíti az őszi időszakot.
Az ízharmóniát erőteljes étcsokoládébevonat teszi teljessé. A tetejére pedig arannyal díszített kis csokoládé levél kerül.
Egzotikus bonbon
Ellentétek vonzásában. Savanykás egzotikus gyümölcsös csokoládékrém és mediterrán mandulamarcipán.
Az ízek összeolvadva finom olvadó összhangot alkotnak.
A bonbon elegáns, ehető aranymintás díszítést kap.
Étcsokoládés bonbon
Különleges single origin étcsokoládékrém és mediterrán marcipán egy bonbonban.
Az extrabitter jellegzetesen kakaós ízű Sao-thomé csokoládé és a minőségi mediterrán marcipán jól megférnek egymás mellett, kiemelve egymás ízjegyeit.
Egzotikus bonbon gyömbérrel
Mangó és gyömbér, igazi egzotikus ízkavalkád. Egy kevés passiógyümölccsel keverve lágy citrusos ízélmény a végeredmény.
Az édes mangó és a pikáns passió gyümölcs keverékét jól kiegészíti a gyömbér egzotikus íze. Magas kakaó tartalmú gyümölcsös tejcsokoládé ízes étcsokoládé bevonattal.
Liofilizált mangó darabka koronázza meg a selymesen olvadó egzotikus bonbont.
Sós karamell bonbon
Krémes, sós karamellás csokoládé tölteléket rejt ez a különleges bonbon.
A jól elkészített karamell lágy és krémes. Csokoládéval párosítva pedig kiegyensúlyozott és omlós lesz. Ha egy kis sóval megbolondítjuk, kivételesen finom végeredményt kapunk.
Tetejére pedig eredeti Hawaii rózsaszín só kerül. Édes és sós tökéletes egysége. Érdemes kipróbálni!
Karamellkrémes bonbon
Karakteres, egyszeres mediterrán marcipán krémes karamellás tejcsokoládéval rétegezve, étcsokoládéburokban.
Az intenzív mandulás marcipán íz remekül harmonizál a lágy karamellás csokoládékrémmel.
A bonbon tetejére vidám mintás díszítés kerül.
Cashewkrémes bonbon
Mogyorókrémes bonbon
Valódi meggypürével és extra rummal készül a rum cherry trüffel.
Aszalt meggy és a műhelyben készült kávékaramell is gazdagítja.
Igazi ízbomba, vad és ellenállhatatlan rumos meggy étcsokoládé burokban.
Narancslikőrös trüffelünk, trüffelünk Cointreau mellett, lédús kandírozott narancs darabokat is tartalmaz.
Az elkészült alkoholos narancsos ganache-t tejcsokoládéburokba töltjük.
Befejezésként pedig arannyal díszítjük.
Krémes cappuccino csokoládékrém tejcsokoládé héjban.
Lavazza kávé és lágy kávélikőr felhasználásával készül és 100% belga kakaópor vonja be.
A kávés csokoládé ganache -be krémbe műhelyünkben készült kávékaramell kerül.
Az ütős rumpuncs trüffel ganache 80%-os rumot, feketeáfonya pürét és karamellt tartalmaz.
Az igazi rumpuncs íz miatt pedig aszalt vörösáfonyát és kandírozott narancshéjat is kevertünk bele.
Díszítésként pedig aranyba forgatott kakaóbab töret kerül rá.
Rumos meggyes trüffel
Valódi meggypürével és extra rummal készül a rum cherry trüffel.
Aszalt meggy és a műhelyben készült kávékaramell is gazdagítja.
Igazi ízbomba, vad és ellenállhatatlan rumos meggy étcsokoládé burokban.
Narancslikőrös trüffel
Narancslikőrös trüffelünk, trüffelünk Cointreau mellett, lédús kandírozott narancs darabokat is tartalmaz.
Az elkészült alkoholos narancsos ganache-t tejcsokoládéburokba töltjük.
Befejezésként pedig arannyal díszítjük.
Kávélikőrös trüffel
Krémes cappuccino csokoládékrém tejcsokoládé héjban.
Lavazza kávé és lágy kávélikőr felhasználásával készül és 100% belga kakaópor vonja be.
A kávés csokoládé ganache -be krémbe műhelyünkben készült kávékaramell kerül.
Rum puncs trüffel
Az ütős rumpuncs trüffel ganache 80%-os rumot, feketeáfonya pürét és karamellt tartalmaz.
Az igazi rumpuncs íz miatt pedig aszalt vörösáfonyát és kandírozott narancshéjat is kevertünk bele.
Díszítésként pedig aranyba forgatott kakaóbab töret kerül rá.
Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor beleharapsz egy frissen kandírozott narancshéjba, melyet karakteres fekete kézműves csoki von be. A kandírozott gyümölcsök citrusos, egyszerre édes és savanykás íze önmagában is kellemes. Valódi csokoládéba mártva a végeredményt leírni sem kell, szinte mindenki azonnal megkóstolná.
Különleges eljárással készülnek ezek a népszerű finomságok. Nem szárítjuk ki, hogy a gyümölcs illetve a gyümölcshéj puha és lédús maradjon. Ezért azonban duplán mártjuk karakteres étcsokoládéba, hogy a csokoládé bevonat ezzel együtt biztosan zárt maradjon. Így hosszan friss és finom marad.
Duplán mártott
Étcsokoládéba mártott kandírozott narancshéj, az igazi klasszikus.
Ha megkóstolod, nehéz abbahagyni.
A narancshéj Spanyolországból érkezik, citrusos-édes ízét pedig karakteres 64% -os francia étcsokoládé egészíti ki.
Duplán mártott
Étcsokoládéba mártott kandírozott citromhéj. Ha már kóstoltad a narancshéjat, akkor itt az ideje, hogy ezt is kipróbáld.
A citrom friss és kissé fanyar íze tökéletesen illik az étcsokoládéhoz. Az ízek igazi összhangját a 64%-os francia étcsokoládé bevonat adja meg.
Duplán mártott
Az étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér pikáns és fűszeres, az egzotikus ízek világát idézi fel. Egyedi íze összetéveszthetetlen.
Lehet nagyon szeretni, de olyan is van, aki nem kedveli. A gyömbérívek erőteljes zamatát a 64%-os extra-bitter csokoládé lágyan ellensúlyozza.
Étcsokoládéba mártott kandírozott narancshéj, az igazi klasszikus. Ha megkóstolod, nehéz abbahagyni.
A narancshéj Spanyolországból érkezik, citrusos-édes ízét pedig karakteres 64% -os francia étcsokoládé egészíti ki.
Étcsokoládéba mártott kandírozott citromhéj. Ha már kóstoltad a narancshéjat, akkor itt az ideje, hogy ezt is kipróbáld.
A citrom friss és kissé fanyar íze tökéletesen illik az étcsokoládéhoz. Az ízek igazi összhangját a 64%-os francia étcsokoládé bevonat adja meg.